“Розлучення і дівоче прізвище”: історія невдалої любові співачки Аліни Гросу

Співачка Аліна Гросу - дуже популярна в Росії і в Україні. Її образ "маленької бджілки " багато хто пам'ятає ще з нульових. Аліна на сцені майже з народження.

Однак минали роки, дівчинка виросла і її образ повністю змінився. Маленькі кучерики змінилися на локони пристрасті. Дитячі сукні – на декольте і глибокі вирізи. А рожеві тіні – на яскраво червону помаду.

Від “маленької бджілки” нічого не залишилося: як Аліна Гросу змінилася за 20 років?

Не дивно, що з такою зовнішністю у співачки досить багато фанатів, в тому числі і чоловічої статі. І правда, уваги у Аліни в житті достатньо. У 2019 року в її житті з’явився чоловік, який повністю перевернув світ. Любов і почуття змусили дівчину піти під вінець. Чоловіка звали Олександр Комков.

Аліна гросу з колишнім чоловіком
Аліна гросу з колишнім чоловіком

Торжество було дійсно розкішним – його лиск і сукні нареченої обговорювала вся країна ще дуже довго. І це не дивно, адже бюджет свята – нечувані 100 тисяч євро.

Однак не минуло й року, як шанувальників приголомшила новина про розлучення співачки. Сімейне життя не склалося. Як виявилося, перші передумови того, що ці відносини приречені на провал, з’явилися ще задовго до весілля. Аліна і Олександр зустрічалися 4 роки, протягом яких один раз серйозно розлучилися і жили нарізно півтора місяця, а також багато разів сварилися.

Уже після розлучення Аліна Гросу набралася сміливості, і трохи пролила світло на свої стосунки, які так швидко і дивно закінчилися. З’ясувалося, що дівчина мріяла про дітей, міцну сім’ю, а Олександрові хотілося експериментів. Співачка навіть припустила, що Комков ніколи її не любив по-справжньому.

Однак самотність Гросу було недовгим. Через кілька місяців після розлучення Аліна оголосила – у неї стосунки з якимсь Романом Полянським.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

25-річна співачка і 37-річний актор намагалися приховувати свій зв’язок, але, як кажуть, шила в мішку не втаїти.

Молоді люди оригінальним чином повідомили про свій роман – вони записали спільну романтичну композицію “Рушник “, яка вже звучить на всіх майданчиках, а також зняли лірик-відео.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.