І ця народила! Співачка Юліанна Караулова вперше стала мамою (Подробиці)

3 червня стало відомо, що російська співачка Юліанна Караулова стала мамою. Вона народила пізніше терміну, який їй встановлювали лікарі. Пологи пройшли без ускладнень.

У березні співачка випустила пісню з назвою “Так сильно “, в якій постала з животом. Так шанувальники дізналися про те, що артистка готується стати мамою вперше в своєму житті.

Її коханий – це її ж саунд-продюсер Андрій Чорний.

3 червня стало відомо, що Юліанна Караулова вже народила свого первістка, правда малюк з’явився ще 29 травня

Юліанна Караулова поділилася зворушливим фото в мікроблозі в Instagram.

“Найважливіший момент в моєму житті. І самий особлива людина! Дякую, що вибрав нас, мій неймовірний хлопчик! Ми з татом не підведемо! “,

– написала виконавиця.

Відома співачка щиро подякувала медперсонал клініки і зізналася, що зовсім даремно боялася, оскільки її перша найважливіша зустріч вийшла ідеальною.

Відзначимо, що незважаючи на своє цікаве положення, Юліанна Караулова ні на день не відмовлялася від своєї роботи, і аж до 41 тижня вагітності приймала активну участь у всіх своїх проектах.

Тепер Юліанна насолоджується щасливим періодом материнства. Як скоро планує повернутися в роботу – поки що не повідомляє.

Нагадаємо, відносини Юлианна Караулова і Андрія Чорного почалися вісім років тому. Правда, на той момент, закохані були вже давно знайомі.

Як повідомляє видання “Вокруг.ТВ “, їх перша зустріч відбулася в той час, як Караулова брала участь в проекті “Фабрика зірок “. Андрій Чорний працював в студії звукозапису і не відразу звернув увагу на починаючу виконавицю. Через деякий час їх дружба переросла в любов. Тепер вони щасливі батьки.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.