Фронтвумен “The Hardkiss” Юлія Саніна прогулялася по Києву в оверсайз-костюмі: ховає вагітність?

Юлія Саніна, яка виступає в групі "The Hardkiss", є її автором і вокалістом, заінтригувала новою фотографією, зробленою на прогулянці.

На фотографії Юлія Саніна позувала в теплому костюмі блакитного кольору і в капелюсі. Вона прогулялася по своєму улюбленому місту Києву, і насолодилася літнім сонцем, яке поки що ще не так сильно гріє.

В описі до фотографії вона була дуже стримана. Коротко написала: “Місцева”.

З огляду на те, що зазвичай Юлія гуляє в обтягує і відкритому одязі, багато фанатів припустили, що за речами, що не обтягують її талію, співачка приховує можливу вагітність. Однак сама Юля поки що не настроєна коментувати подібні домисли.

Відзначимо, Юлія Саніна – не тільки співачка. Вона раніше брала участь в проекті “Танці з зірками “, і завдяки величезній підтримці прихильників дійшла до суперфіналу, де поступилася місцем переможця екс-віагрянки Санті Дімопулос.

Однак Санта зробила для багатьох незрозумілий жест – віддала свій кубок Юлії Санін. Їй же взяти перемогу з рук суперниці не дозволила гордість, тому кубок за підсумком виявився нікому не потрібним.

Після “Танців з зірками ” Юлію Саніну можна було також побачити в проекті “Ліпсінк Батл “, де вона брала участь в шоу пародій і отримувала позитивну оцінку глядачів.

Нещодавно Юлія Саніна повідомила, що самий довгоочікуваний в її житті концерт на НСК Олімпійський, який команда “The Hardkiss ” планувала ще з минулого року, переноситься на наступний, 2022 рік.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.