Україна за ціною Туреччини: де в цьому році можна відпочити не виїжджаючи з країни і скільки це коштує?

З огляду на те, що кордони багатьох курортних країн частково або повністю закриті для українців, багато людей в цьому році розглядають локальний туризм. Що це і з чим його їдять?

Тут же все згадали про те, що в Україні є два моря – Азовське і Чорне.

Відзначимо, всі ціни, вказані в статті, взяті з сайту бронювання Booking і є актуальними на початок червня 2021 року.

Популярні курорти Азовського моря 2021

Бердянськ

Бердянськ
Бердянськ

Бердянськ – один з найпопулярніших курортів на узбережжі Азовського моря. Дістатися туди можна з будь-якої точки країни як громадським транспортом, так і на машині.

Якщо брати середній за ціною готель на тиждень на двох чоловік з обідом і сніданком, то віддати доведеться від 9 до 12 тисяч гривень.

Хостели без харчування коштують від чотирьох тисяч гривень за тиждень на двох осіб.

Ця інформація за даними сайту бронювання Booking.

Booking в Бердянську
Booking в Бердянську

Кирилівка

Кирилівка
Кирилівка

Кирилівка – ще один популярний курорт. Теплий клімат, доглянута місцевість, чистий пляж, тепле море щороку приваблюють сюди сотні туристів із сусідніх країн. Тут відсутня будь-яка промисловість, тому ви повною мірою зможете насолодитися цим курортним місцем. Це місце підійде для людей, які люблять природу. Але і готелі тут теж є.

До слова, Кирилівка має багато цікавих локацій для того, щоб зупиниться в наметі.

Маріуполь

Маріуполь
Маріуполь

Маріуполь – місто в Донецькій області, в якому купальний сезон відкривається в середині травня. Вартість хостелів на двох не тиждень без харчування – від трьох тисяч гривень.

Популярні курорти Чорного моря 2021

Білгород-Дністровський

Білгород-Дністровський
Білгород-Дністровський

Білгород-Дністровський – найбільша фортеця України. Глибоке море, є пам’ятки. Відмінне місце, щоб відпочити з сім’єю. За хостел на тиждень тут ви заплатите 3-5 тис грн за двох, а ось за готель зі сніданком і обідом – від дев’яти до 12 тис гривень. Чим вище рівень готелю, тим дорожче.

Чорноморськ

Чорноморськ
Чорноморськ

Чорноморськ – місто, яке протягом довгих років є центром відпочинку. Саме тому в цьому році вартість житла тут трохи піднялася. За готель 4-5 зірок парі доведеться заплатити від 12 тисяч гривень. До слова, бронювати краще заздалегідь. У 2021 році тут також очікується ажіотаж.

Затока

Затока
Затока

Затока – це місто, яке розташоване на березі Чорного моря, воно відоме як центр відпочинку в Україні. Влітку тут дуже жарко, однак рятує величезна кількість водних атракціонів і аквапарків. Відмінне місце для відпочинку з сім’єю або в компанії друзів.

Гірськолижні курорти в Україні 2021

Буковель влітку 2021
Буковель влітку 2021
Синевир влітку 2021
Синевир влітку 2021
Розваги в горах влітку
Розваги в горах влітку

Так, влітку туристи теж їдуть в гори. У Буковелі температура повітря в червні: + 19 ° вдень, + 15 ° вночі. Драгобрат може похвалитися такою ж температурою. Однак гірськолижний курорт тут влітку закритий. Ви можете насолодитися природою, піднятися в гори, побувати на озері Синевир, провести час близько місцевих гірських річок і водоспадів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.