Як зараз виглядає Пуговка з Татусевих дочок

Каті Старшовій вже 18 років.

Актриса Катя Старшова стала популярною після того, як на екрани вийшов комедійний серіал «Татусеві дочки», де вона зіграла Поліну – наймолодшу дівчинку в родині Васнєцових. Тоді юної артистці було всього 6 років.

Сьогодні вона вже повнолітня дівчина. І по фотографіях, які вона публікує в соціальних мережах, складно впізнати маленьку Пуговку.

Катя Старшова сильно змінилася

Катя в минулому році пішла вчитися в Московський державний університет імені Ломоносова. Також дівчина професійно займається фігурним катанням.

Катрі Старшовій вже 18 років.

У 2017 році у неї був короткий роман з молодою людиною, загальними фотографіями з яким вона ділилася з шанувальниками.

За словами актриси, зараз вона поглинена навчанням і роботою. Однак в одному з інтерв’ю дівчина згадала, що у неї з’явився інший коханий, якого вона знає вже багато років.

Популярне

Схожі статті

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.