Вічно молодий Дмитро Маліков: про жінок, незгасну популярність і сурогатне батьківство (ВІДЕО)

Він - чоловік, за яким "сохла" кожна друга дівчина радянського союзу. Збирав цілі стадіони, їздив з гастролями по країні.

Він не боявся вийти на сцену перед натовпами фанатів, але боявся брати на себе відповідальність за інших людей, тому довго не заводив сім’ю. Дмитро Маліков – артист, який підкорив серця відразу декількох поколінь, що в наш час велика рідкість.

У цьому відео ми розповімо вам про цікаві факти з життя Малікова – чому він кинув фатальну жінку Наталя Ветлицька? Чому так важко вирішувалося одружитися? І чому хоче взяти дитину з дитячого будинку?

Тож не дивно, що хлопчик Діма, який з самого дитинства ріс у творчій родині, виріс і пішов по стопах своїх тата і мами. У 14 років батьківські гени у Діми, який раніше не виявляв інтерес до занять музикою, перемогли. Хлопець подорослішав і захопився грою на піаніно.

Перші концерти давав в рідній школі. Тоді ж Маліков почав співати і писати пісні. Дебютна композиція «Залізна душа» мала успіх у однолітків і родичів. Його батько, Юрій Маліков ні на хвилину не міг подумати, що його син піде по іншим стопах – в сім’ї всі були впевнені в творчих нахили хлопчика. Так і сталося – Дмитро стрімко став артистом, якого полюбила вся країна, а повні стадіони прихильниць, які верещали від одного тільки виду.

Дмитрий Маликов
Дмитро Маліков

Не останню роль в житті юнака зіграв колись популярний колектив “Самоцвіти “, яку створив і спродюсував батько Дмитра.

Молодий випускник консерваторії по класу контрабаса Юрій Маліков виявився в списку учасників виставки «Експо-70» в Японії. Незважаючи на те, що у чоловіка за місяць до цього з’явився первісток – син Діма, музикант вирушив у восьмимісячну закордонне відрядження в Країну сонця, що сходить.

Співак Дмитро Маліков
Співак Дмитро Маліков

На інтерв’ю Борису Корчевніковим в програмі “Доля людини ” вже дорослий артист Дмитро Маліков розповів про долю свого батька.

Він згадав, що Юрій Маліков тоді в Японії познайомився з естрадної європейською музикою, яку в країні на той момент почути було складно. Особливо привабливою стала технічна сторона концертів.

Молодий музикант загорівся ідеєю створення абсолютно нового і нетипового для СРСР музичного колективу з яскравим солістом, схожим на Тома Джонса. За вісім місяців, проведених в Японії, Юрій скупив величезна кількість апаратури, необхідної для запису і роботи музичної групи.

Дмитро Маліков
Дмитро Маліков

Якою ж була особисте життя Діми Малікова? Тут все і так зрозуміло – молодий, красивий, харизматичний. На його концерти ходили натовпи дівчат, і кожна, приходячи додому і лягаючи спати, представляла себе його нареченою. Він повертався з концертів в слідах від жіночої помади, а іноді після виступів перед цілим стадіоном дівчата в прямому сенсі слова не давали проходу.

Однак вибрав Дмитро на той момент вже відбулася і впевнену в собі артистку Наталя Ветлицька, яка вже тоді мала статус фатальної жінки.

Ветліцкая зайняла в його серці особливе місце. Вона була старша за Діми, але це не завадило виникненню палкого роману.

Дмитро Маліков
Дмитро Маліков

Тривали відносини близько трьох років, які пара прожила в цивільному шлюбі. Наталя пішла від Дмитра, поваливши його в тривалу депресію, коли зрозуміла, що не дочекається пропозиції руки і серця.

Як пізніше зізнався Дмитро на своєму інтерв’ю Борису Корчевніковим, Наталя, з огляду на те, що була старше Дмитра, хотіла сім’ю і дітей. А Діма поки що був до цього не готовий.

Але розлучилася пара по-дорослому. Без зайвих сварок, з’ясувань обставин, більш того – навіть без розмов.

Детальніше – дивіться в нашому відео.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.