Померла виконавиця головної ролі у фільмі “Три горішки для Попелюшки ” – Лібуше Шафранкова

У Чехії 9 червня померла виконавиця головної ролі у фільмі "Три горішки для Попелюшки " актриса Лібуше Шафранкова.

Чеська актриса театру і кіно Лібуше Шафранкова померла у віці 68 років. Про це повідомляє CNN Prima News з посиланням на сина актриси Йозефа Абрама. Відомо, що останні роки актриса боролася з раком легенів. Подробиці смерті Лібуше поки невідомі.

Либуше Шафранкова
Лібуше Шафранкова

Що відомо про чеську актрису Лібуше Шафранкова?

Лібуше Шафранкова народилася в місті Брно, Чехословаччина. Театром захоплювалася з самого дитинства. Почала грати в кіно ще в дитинстві. Однак справжню славу і всенародну любов їй принесла роль у відомому фільмі “Три горішки для Попелюшки ” на той момент дівчині було 19 років.

Кадр з фільму Три горішки для Попелюшки
Кадр з фільму Три горішки для Попелюшки

Після такого успіху молоду актрису почали запрошувати на зйомки фільмів. За своє життя Лібуше знялася в 38 проектах. Серед них: “Русалочка ” (1975), “Принц і Вечірня Зірка ” (1979), “Третій принц ” (1982), “Свято пролісків (1983), ” Замах в Сараєво “( 1975).

У актриси залишився чоловік Йозеф Абргам і син – Йозеф Абргам-молодший. Зараз Абргам-молодший – відомий в Чехії продюсер, і на його рахунку вже п’ять серіалів.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.