Альбіна Джанабаєва показала зморшки і синяки під очима, які з’явилися після пологів

Співачка Альбіна Джанабаєва в цьому році стала мамою втретє. У неї народилася дочка, яку назвали Агата. Валерій Меладзе був дуже цьому радий.

Однак є у цій прекрасній новини і зворотна сторона медалі – перший час материнства обоє батьків мало сплять, постійно втомлені і вичавлені як лимон, адже всі сили йдуть на те, щоб приділити увагу дитині, погодувати його, переодягнути, погуляти з ним і так далі.

Альбіна і Валерій навіть жартома публікували фото, де вони виглядають дуже втомленими, з величезними мішками під очима

Зараз пройшло вже трохи більше часу з тих пір, як екс-віагрянки стала мамою.

Вона показала в своєму Інстаграм-профілі знімок особи крупним планом без фільтрів і макіяжу.

Цікаво, що у неї з’явилися додаткові зморшки, а по очах простежується хронічний недосип. Шанувальники підозрюють, що це як раз таки через те, що весь час йде на маленьку дочку.

Фанати бажають Альбіні швидше відіспатися і привести себе в форму.

Нагадаємо, 12 квітня 2021 року біля 42-річної Альбіни Джанабаєвої і 55-річного Валерія Меладзе народилася третя дитина – чоловік і жінка стали батьками доньки. Батьки поки не показували обличчя дочки, хоча відомо, що новонародженої дали ім’я Агата. Нещодавно зоряна мама Альбіна Джанабаєва опублікувала відео, на якому показала дитячу кімнату малятка. У кадрі можна побачити ліжечко з білими бортиками і мобіль з м’якими іграшками.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе облаштували кімнату для доньки
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе облаштували кімнату для доньки

Валерій Меладзе, зараз, до речі, також мало часу приділяє своїй творчості і справах, так як допомагає дружині у вихованні малечі.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.