Микита Добринін подарував Даші Квітковій автомобіль за більш ніж 2 мільйони гривень

Даша Квіткова, яка зараз перебуває на останніх термінах вагітності, і чекає народження свого первістка, отримала від чоловіка дорогий подарунок.

Вона похвалилася у себе в Інстаграм автомобілем, вартість якого оцінюється в два мільйони гривень.

“7 місяців очікування і ось вона у нас. Тільки з салону. Зроблена на замовлення “,

– написала Даша Квіткова, яка познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком і батьком майбутньої дитини на проекті “Холостяк “.

Подарунок – автомобіль марки Mercedes-Benz. На офіційному сайті компанії виробника сказано, що найпростіша комплектація обійдеться бажаючим покататися на “мерсі ” – в два мільйони гривень. А з огляду на те, що даний транспортний засіб ще й упродовж семи місяців “підганяли ” під критерії конкретного замовника, то не дивно, що воно обійшлося подружній парі ще дорожче.

Микита Добринін подарував дружині Мерседес за більше ніж 2 мільйони
Микита Добринін подарував дружині Мерседес за більше ніж 2 мільйони

Очевидно, такий подарунок Микита Добринін вирішив піднести своїй дружині в знак подяки за їх первістка. Деякі шанувальники щиро (або не дуже) пораділи за Дашу, а деякі висловили свої гнівні емоції, звинувачуючи пару в зайвої розкоші.

Варто відзначити, що ще в кінці березня блогерша розповідала про дорогий подарунок чоловіка, який вирішив втілити її мрію. Тоді вона відзначала, що авто вдосконалюють відповідно до її вимог. Даша Квіткова хотіла підігрів керма і бежевий салон, тому була готова чекати довгих сім місяців.

Однак з останнім пунктом так і не склалося. Пара отримала авто Mercedes-Benz GLE з чорним салоном.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.