Як Анастасія Волочкова виглядала в молодості до пластики і пологів?

Найепатажніша і скандальна балерина Анастасія Волочкова вважається однією з головних зірок російської естради. Незважаючи на те, що у неї широкі плечі і чоловічі руки.

Грубість форм прийшла тільки з роками – вже після народження єдиної дочки Аріадни. Цікаво, що Настя завжди була високого зросту, тому їй в театрі і на балетній сцені було дуже складно знайти партнера. А подейкують, що саме через її “габаритів ” вона одного разу пішла з Великого театру. Але експерти в світі шоу-бізнесу стверджують, що відхід був пов’язаний не з зовнішністю Насті і її професійними якостями, а з внутрішнім конфліктом, який просто хотіли приховати.

Анастасія Волочкова показала, як виглядала до пологів: була ніжною, гнучкою і жіночною

На честь Дня Росії балерина виклала відео одного зі своїх архівних виступів. Там молода красуня танцює в балетній пачці. Фанати звернули увагу на те, що, нехай артистка і завжди була високою, вона дуже жіночна, гнучка, ніжна, а широких плечей немає і в помині.

“Вітаю, дорогі, з Днем Росії! Миру нам всім на Землі! Це щастя-жити в такій процвітаючою, сильною і могутньою державі. І бути її патріотом. Я єдина Балерина в світі, якій пощастило танцювати на Червоній Площі. Це номер “Російська “. Музика П.ям.Чайковскій. Постановка В.В.Васільев. Зі Святом! “,

– написала балерина Анастасія Волочкова в описі до свого відео в Інстаграм-профілі.

Ось що шанувальники пишуть в коментарях телезірці:

  • Браво !!! Краса справжня !!! ЦЕ ДІЙСНО ДИВИТИСЯ ХОЧЕТЬСЯ !!!
  • Це дуже гарно!!
  • Яка гарненька була раніше !!!!! Навіщо зараз малюють брови ???
  • дуууже вогонь!
  • Красиво. талант

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.