В’ячеслав Узелков відправився на відпочинок з новою коханою і заговорив про любов: про Марину більше не згадує

В'ячеслав Узелков після розлучення з дружиною вирішив налагодити своє особисте життя.

Український боксер В’ячеслав Узєлков та зірковий тренер Марина Боржемская розлучилися майже 3 роки тому після 20 років шлюбу. Їхню родину вважали однією з найміцніших і навіть зразкових, але як виявилося, не все в їхній родині було гладко. Ініціатором розриву стала Марина, але про причини вважала за краще не говорити на публіці. Лише через майже два роки в інтерв’ю жінка зізналася, що В’ячеслав почав проявляти агресію. А після розлучення чоловік не допомагав їй фінансово, хоча з нею залишилися їхні спільні діти – син Роберт і дочка Олівія.

В'ячеслав Узелков з донькою Олівією і сином Робертом
В’ячеслав Узелков з донькою Олівією і сином Робертом

Цікаво, що сам В’ячеслав Узєлков в інтерв’ю розповідав, що сім’я і діти – це найважливіше в його житті. А Марина – єдина любов в його житті і він до цих пір її шалено любить.

Схоже, через 3 роки після розлучення Узєлков все ж вирішив налагодити своє особисте життя. Як виявилося, нещодавно В’ячеслав відправився в сонячну Одесу разом зі своєю новою обраницею. Обличчя дівчини він не показав, але опублікував в Інстаграм-блозі романтичне фото, на якому тримає руку своєї нової пасії.

В описі до фото він заговорив про любов.

“Що таке любов? Два серця б’ються в унісон? Дві руки з’єднані разом? Два тіла йдуть по життю поруч? Не думаю. Мені здається, що більше пов’язане з любов’ю. А може просто, дві душі, які зустрілися в просторі, і знайшовши підтримку хочуть жити. Жити разом, жити все життя, жити люблячи, хоч любов вони не розуміють? А любов проста – це ти і я. Живіть, любіть і нікого не слухайте “, – написав Узелков.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.