Коли і де відбудеться прощання з Григорієм Чапкісом

13 червня стало відомо, що перестало битися серце легендарного танцюриста і хореографа Григорія Миколайовича Чапкіса. Всі бажаючі можуть прийти попрощатися з ним.

Його старший син Грег Чапкіс повідомив, що всі шанувальники можуть прийти на прощання з хореографом 18 червня в українській столиці.

Грег Чапкіс буде летіти з США в Україну, щоб проводити батька в останню путь

Так, відкрита церемонія відбудеться 18 червня в Клубі Кабінету Міністрів з 11 до 13 годин.

Танцюриста поховають на Байковому кладовищі, а для близьких влаштують поминальний обід. Ймовірно, на ньому зберуться представники українського шоу-бізнесу – судді і учасники проекту “Танці з зірками”, інші знаменитості, які тісно дружили з Григорієм Чапкісом.

Про це повідомляє в Інстаграм-профілі Грег Чапкіс, син великого маестро.

Похорон Григорія Чапкіса: дата і місце прощання з легендарним танцюристом
Похорон Григорія Чапкіса: дата і місце прощання з легендарним танцюристом

Відзначимо, що піти з життя хореографа і танцюриста Григорія Миколайовича Чапкіса став справжнім трагічною подією для всього українського шоу-бізнесу.

Складно знайти людину, яка б не чула про його вражаючому творчому шляху, досягнення, а також величезному чоловічому чарівності, яке Чапкіс демонстрував в кожному русі на паркеті.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс – одне з останніх фото артиста

Крім цього, Григорій Миколайович був зоряним суддею телепрограми “Танці з зірками ” з самого її заснування. Його любили і цінували. Свою величезну скорботу вже висловили Наталія Могилевська, Юрій Горбунов, Лілія Ребрик та інші представники українського, а також зарубіжного шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.