Будує нову сім’ю і займається вихованням дітей від першого шлюбу: Павло Прилучний показав фото з донькою Мією

Павло Прилучний з недавніх пір скандальний актор, якого викрили в тому, що він пішов з сім'ї до коханки.

Він не просто покинув дружину Агату Муценіеце, з якою вони виглядали ідеальною парою, але ще й залишив на колишню дружину своїх двох дітей. Довгий час Павло не з’являвся вдома, але потім Муценіеце все ж розповіла, що її екс-чоловік возив дітей відпочивати і навіть проводив з ними вихідні.

У Павла і Агати були двоє дітей: п’ятирічна Мія і восьмирічний Тимофій

Діти залишилися жити з мамою в столичній квартирі, в той час як Павло перебрався жити в будинок.

Нещодавно в Мережі з’явилося фото, де тато тримає свою дочку Мію на руках. Судячи з виразу обличчя дівчинки на фото, вона виглядає дуже щасливо і радісно. Це означає, що тата вона дуже рада бачити і її ніхто не ображає.

У той час публіка активно обговорює і особисте життя Прилучний, і зв’язку Муценіеце. З Instagram відомо, що Павло разом із зіркою російського театру і кіно Мирославою Карпович відправився на елітний Мальдівський курорт. Вони викладали фотографії з одного закладу.

На знімках фанати помітили, що Мирослава неприродно худа. Шанувальники запідозрили її в анорексії, але в своєму Інстаграм-профілі зірка відомого серіалу “Татусеві дочки” намагається викладати фотографії, які не так виразно демонструють проблеми занадто зниженого ваги.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.