І ця пішла до пластичних хірургів: Леся Никитюк зробила пластику губ – тепер два вареника

Леся Никитюк - українська телеведуча, яка раніше підкорювала всіх своєю незвичайною природною красою і рекордним зростанням. Вона була і залишається вище інших телеведучих.

Однак, Леся, мабуть, вирішила трохи вдосконалити свою зовнішність, і зробила собі так званий ефект губки бантиком.

Шанувальники помітили, що губи Лесі Іванівни значно зросли і стали виглядати як два вареника. Зафіксували це в Інстаграм в розділі “Історії “, де Никитюк виклала розмовне відео.

Леся Никитюк передула собі губи
Леся Никитюк передула собі губи

Відзначимо, недавно відома українська телеведуча Леся Никитюк поділилася з шанувальниками новими фото. Вона позувала перед камерою в стильному спортивному костюмі.

Успішна українська блогерша і телеведуча Леся Никитюк активно веде особистий блог в інстаграме. Вона майже щодня публікує там фото і демонструє образи, які може повторити будь-яка модниця.

Відзначимо, довгонога телеведуча Леся Никитюк обожнює ходити по вечірках, спілкуватися з зірками і паралельно робити репортажі. Харизматична і неординарна провідна в ролі провінціалки, яка приїхала з Хмельницького, намагається потрапити в “світ шоу-бізнесу ” і дізнатися, “чим живе столиця “.

Провідна ходить на різні заходи: від спортивних змагань, презентацій і концертів в кулуари Верховної Ради. Лесі цікаво все: як виглядають зірки, що у них в сумках, який манікюр і навіть те, що вони їли на сніданок.

Однак багатого чоловіка собі там так і не знайшла, тому телезірка самотня. Але ось є у фанатів частка сумніву про те, що вона одна. Можливо, дівчина просто ретельно приховує свій роман від громадськості.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.