Що про Жанну Фріске після її смерті говорила її краща подруга Ольга Орлова? (Відео)

Співачки Жанни Фріске Герасимчука 15 червня 2015 року. Діагноз - гліобластоми. Її намагалися вилікувати в найдорожчих і сучасних клініках світу, проте все це не принесло результату.

Вже після її смерті найкраща подружка Жанни, співачка і телеведуча Ольга Орлова давала інтерв’ю. У цій статті ми розповімо в цитатах про що повідала Ольга Орлова.

Також в кінці статті дивіться наше повне відео про те, чому не стало Жанни і як її рідні живуть зараз, через шість років після втрати близької людини.

Музична група “Блестящие” була доленосною для Жанни Фріске не тільки в плані творчого зростання, але і в контексті особистого життя – там зірка зустріла Ольгу Орлову

Жанна Фріске та Ольга Орлова
Жанна Фріске та Ольга Орлова

Їх дружба не закінчилася навіть після того, як Орлову вигнали з групи за те, що вона завагітніла. Ольга Була з Жанною до кінця.

Ось як зірка естради дізналася про свій діагноз за версією кращої подруги, співачки, актриси і телеведучої Ольги Орлової.

“Їй стало погано, у неї заболіла голова і вона втратила свідомість. Пішла перевіритися, і ось виявили “

Це було через пару місяців після народження сина Платона. Тому багато хто пов’язував розвиток пухлини саме з пізніми пологами.

Пухлина була неоперабельний, і, можна сказати, пішов зворотний відлік її життя. Довгий час рідні і близькі відмовлялися визнавати, що їх Жанна хвора, проте в січні 2014 офіційно підтвердили цю інформацію. Подруга Жанни Ольга Орлова зізналася – заява про хворобу зробити довелося, тому що ходили дивні чутки і різні версії.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

“Уже поповзли чутки, і довелося вже зробити цю заяву, тому що ситуація загострюється “

Грошей на лікування потрібно було багато, але навіть з огляду на стан співачки, суми були непідйомні.

Фріске проходила лікування в кращих клініках світу, в тому числі в США, Німеччині, країнах Балтії та Китаї, де лікарям вдалося досягти тривалої ремісії. У певний момент лікарі прийшли до висновку, що життя Фріске більше ніщо не загрожує. У жовтні 2014 року його повернулася в Москву. Тоді співачка звичайно ж зустрілася зі своєю подругою Ольгою Орловою. Вона каже, що у них були секретні закладу, про яких не знали шанувальники, і вони ходили туди відпочивати.

“І ми ходили навіть в ресторанчики “

На могилі Жанни Фріске помітили дивні речі
На могилі Жанни Фріске помітили дивні речі

Після довгої паузи через закордонного лікування онкохворої артистки, Ольга була шокована побаченим – Жанна дуже змінилася і зовні, і внутрішньо. Як розповіла пізніше в інтерв’ю Борису Корчевніковим пізніше Орлова – виконавиця хіта “Десь влітку ” була дуже ослаблена, що довело її подругу до сліз.

“Я сказала, що я страшенно хочу в туалет, пішла туди і мала 5 хвилин особистого простору, які мені були необхідні після побаченого ”

Однак Орлова набралася сил, і на протязі всієї боротьби з раком була поруч. Хоча, як пізніше зізналася подруга померлої зірки, не завжди була можливість бути поруч, адже чоловік Жанни Дмитро Шепелєв був проти їхнього спілкування з подругою.

Украдене щастя. 6 років після смерті Жанни Фріске: Суди, скандали, чутки і весілля Шепелёва

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.