50 мільйонів за 3 місяці: Світлана Лобода гордо пройшлася в брючному костюмі

Співачка Світлана Лобода порадувала шанувальників новою великою цифрою - на її композиції "Рідний " вже цілих 50 мільйонів переглядів. І це за 3 міс.

Такі цифри дуже подобаються зірці, і вона явно не очікувала, що пісня буде такою затребуваною і прослуховується. Ще й кліп вийшов досить емоційним і глибоким.

Щоб звернути увагу на свій успіх, Світлана Лобода в чорному брючному костюмі після концерту прогулялася по коридору, демонструючи свою впевнену ходу і неймовірно запаморочливий наряд.

Нагадаємо, Світлана Лобода розпочала співпрацю з новим продюсером після сварки Нателлою Крапивиной з Філіпом Кіркоровим. Тепер співачка буде працювати з Табриз Шахід.

Раніше Шахиді вже допомагав Лободі в організації концертів та комерційних пропозицій. Тепер же вони будуть працювати в тісному контакті. До слова, Тебріз займається заходами Земфіри, Тіни Канделакі, Дениса Мацуєва, Олени темників і багатьох інших. З Нателлою Крапивиной Лобода пропрацювала 11 років.

Світлана Лобода показала бекстейдж нового кліпу
Світлана Лобода показала бекстейдж нового кліпу

Крім цього, зазначимо, що 38-річна співачка, екс-солістка групи “ВІА Гра ” Світлана Лобода повідомила у себе в мікроблозі, що полетіла на гастролі за кордон.

Попрощавшись з улюбленими дочками, виконавиця хітів “Твої очі ” і “До біса любов ” села в джет і відправилася на зустріч з шанувальниками. Після прильоту дівчина вивчила околиці розкішного готелю, в який заселилася, потренувалася на свіжому повітрі перед концертом і відправилася переодягатися.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.