Шансоньє Михайло Шуфутинський хоче стати батьком: 73-річний музикант мріє поняньчити малюка від молодої дружини

Михайло Шуфутинський одружився на 30-річній дівчині і разом дружиною хоче встигнути поняньчити діток.

Виконавець суперхіта “Третье сентября ” може похвалитися не тільки кар’єрою, а й успіхами на любовному фронті. Будучи вже досить зрілим чоловіком, він цікавий жінкам. Дружиною прославленого шансоньє стала молода танцівниця балету Світлана Уразова.

Михайло Шуфутинський з молодою дружиною

Артист вже виховав двох дорослих синів, народжених його другою дружиною Маргаритою Михайлівною, однак зупинятися на досягнутому не збирається.

Про свої з молодою супружніци планах розповів артист виданню “Співрозмовник “.

Михайло Захарович обожнює Світлані. Співак каже, що кожен їх день починається з поцілунку, а ще його улюблена робить все, що б завагітніти.

Ситуацію посилив коронавірус, який довелося перенести Шуфутинський. Під час хвороби він втратив кілька кілограмів, а ще почалося ураження легень.

Зараз щоранку артист починає зі спортзалу і басейну. Світлана Уразова, яка молодша за чоловіка майже на 30 років, у всьому його підтримує.

дорослі батьки

Михайло Шуфутинський – не єдиний артист, який не дивлячись на вік хоче стати батьком. Перевершив його Євген Петросян, який в 75 років няньчить дитинку від молодої Тетяни Брухуновой. Вік відносинам не перешкода.

Наш Віктор Павлик так само досяг успіху: артисту 55 років і він ось-ось днями забрав 27-річну дружину Катерину з пологового будинку. У пари народився хлопчик Михайло. Цікаво, що Віктор став батьком вже в четвертий раз.

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.