Улюбленці жінок Безруков, Антипенко і інші найефектніші чоловіки російського шоу-бізнесу (Відео)

П'ять найкрасивіших чоловіків-акторів сучасності - хто вони? Ми вибрали найбільш соковитих і бажаних улюбленців жінок. Всі вони - представники місцевого шоу-бізнесу.

Сергій Безруков

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Сергій Безруков – він же Саша Білий з Бригади, ще в нульових підкорив серця всіх жінок і дівчат. І не просто так. Харизматичний, привабливий і мужній актор знає, чим зачепити прекрасну половину.

Григорій Антипенко

Григорій Антипенко, який зіграв головну роль в серіалі "Не родись красивою"
Григорій Антипенко, який зіграв головну роль в серіалі “Не родись красивою”

46-річний Григорій Антипенко, який зіграв начальника і головного красеня в серіалі “Не родись красивою “, теж входить в топ-красенів. Його люблять жінки, а з роками він виглядає тільки краше.

Данила Козловський

Данила Козловський
Данила Козловський

Данило Козловський – 36 річний актор і кінорежисер – казанова нашого часу. Впевнені, він розбив серця десяткам дівчат. І зробить це ще не раз.

Павло Прилучний на Мальдівах
Павло Прилучний на Мальдівах

Павло Прилучний – герой серіалу “Закрита школа ” і “Мажор “. Молодий актор на сцені вже давно, тому його знають всі – від школярів до старшого покоління. І, звичайно ж, він головний улюбленець жінок.

Олександр Домогаров
Олександр Домогаров

Олександру Домогарову – 57 років. Але це зовсім не заважає йому залишатися символом мужності і привабливості в російських серіалах і кінострічках.

Улюбленці жінок Безруков, Антипенко і інші найефектніші чоловіки російського шоу-бізнесу

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.