Скляна жаба, качконіс і краб Йеті: топ найдивніших і незвичайних тварин планети

У цій статті ми розповімо про тих, хто живе на планеті Земля, але має незвичайний вигляд, ніж явно заслуговує увагу.

Почнемо з Краба Йеті

Краб Йеті
Краб Йеті

Знайшли його 16 років тому на глибині 2228 м в південній частині Тихого океану в 1500 кілометрах від острова Пасхи. Візуально він схожий на звичайного краба, але покритий білим пушком, який виглядає ніби шуба. Відомо, що він очищає воду від небезпечних і токсичних сполук.

риба Крапля

риба Крапля
риба Крапля

У водах біля Австралії мешкає дуже дивна риба Крапля, вираз якої нагадує здивування. Однак вона зовсім не здивована – це її нормальний стан.

Цікаво, що риба Крапля перебуває під загрозою зникнення через розширення глибоководного рибного промислу. Крапля часто потрапляє в сіті рибалок разом з кальмарами та іншими морськими істотами, проте зараз на законодавчому рівні влади Австралії прийняли рішення заборонити винищувати рибу-краплю.

качконіс

качконіс
качконіс

Його ви напевно могли бачити в підручниках з біології або навіть в мультфільмах. Знайшли цей вид в 18 столітті. Візуально качкодзьоби дуже дивні і неповороткі.

скляні жаби

скляні жаби
скляні жаби

В кінці 19 століття скляних жаб знайшли в Еквадорі. І на даний момент світова наука налічує понад 150 (!) Їх видів!

Як тільки такі пуголовки вилуплюються з ікринок, вони відразу ж падають у воду з висоти і далі живуть, і розвиваються у воді.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.