Валерій Меладзе відзначає день народження: співакові і продюсерові 56 років

23 червня 2021 року Валерій Шотаєвич Меладзе святкує свій 56-й день народження. У цей день його вітають всі близькі.

З самого ранку з’явилася публікація в офіційному акаунті “Меладзе Мьюзік “.

“Сьогодні свій День Народження відзначає наш улюблений Валерій Меладзе. У цьому році, крім отримання музичних премій і нагород, звання ” Легенда Російського шоу-бізнесу “, Валерій знову придбав не менш важливий статус Молодого Папи! Бажаємо Валерію сил і енергії, позитиву і нескінченних позитивних емоцій! Міцного здоров’я, щастя, безумовної любові від близьких і поваги від шанувальників. З нетерпінням чекаємо концертів і нових пісень “,

– сказано в привітанні.

Проілюстрували публікацію фотографією двох братів – старшого Кістки і молодшого Валери.

Відзначимо, що Валерій і Костянтин практично весь свій життєвий і творчий шлях поруч. На подив, у них зовсім не було публічних конфліктів, перетягування ковдри і з’ясувань відносин.

Вони є прикладом для багатьох, хто в шоу-бізнесі “сім’ями “. Напевно, це за великим рахунком через те, що між ними немає конкуренції. Хоч вони і розвивають себе в одній площині, але вектори їх творчості спрямовані в різні боки, тому вдалося уникнути конфліктів.

Хоча брати Меладзе багато в чому і схожі. Наприклад, обидва вони – ласі на красивих дівчат. Тому і у одного брата, і в іншого – дружина екс-віагрянки. А в “Віа гру “, як відомо, завжди запрошували тільки найкрасивіших.

Скандали Валерія та Костянтина Меладзе: облік в міліції, зради, фатальна аварія. Що приховують брати?

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.