Молода і в купальнику: 63-річна мама Дана Балана показала якою була в молодості

Людмила Балан - молдавська співачка, танцівниця, мама красеня і ймовірного коханого Тіни Кароль Дана Балана.

Про цю особистості в Україні стали говорити після її візиту на шоу “Голос країни “, коли артистка виступила разом зі своїм сином і з його колегою Тіною Кароль.

З тих пір безліч українських шанувальників пильно стежать за Інстаграмом і особистим життям неймовірно красивою 63-річної жінки.

Нещодавно стало відомо, що 63-річна мама відомого молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан показала рідкісні знімки з сімейного альбому.

Фото вона опублікувала в своєму Instagram.

Людмила Балан зі своїм братом
Людмила Балан зі своїм братом
Людмила Балан зі своїм братом
Людмила Балан зі своїм братом

Знімкам кілька десятків років. На них Людмила Балан зі своїм молодшим братом.

“Перегляд сімейного альбому. Мій брат і я схожі на дві стрілки одних і тих же годин: я велика стрілка, а він – маленька, але ми обидва показуємо один і той же час “,

– підписала вона фото.

Відзначимо, Людмила Балан – популярна молдавська співачка і телеведуча. Ще на початку кар’єри вона зуміла підкорити серця глядачів не тільки на батьківщині, але і за межами країни. Зараз аудиторії дама відома і як мати Дана Балана.

Шанувальники часто порівнювали Людмилу з Тіною Кароль – адже вони обидві блондинки, обидві невисокого зросту, у обох жінок розкішна посмішка, неймовірно добрі очі і шикарна талія.

Також шанувальники були приголомшені тим фактом, що Людмила Балан в свої роки не соромиться позувати перед фотокамерами в різних купальних костюмах, коротких шортах і відвертих сукнях.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.