Монатика чекає поповнення? Дружина артиста приховала живіт під бежевою сукнею

Артист Дмитро Монатік - не тільки успішний танцюрист і співак, а й зразковий сім'янин. У нього є красуня-дружина Ірина Демічева, і двоє синів.

Однак, судячи з останнього фото Ірини, можливо, у пари скоро буде поповнення.

Жінка опублікувала фото у вечірньому бежевій сукні з глибоким вирізом в області декольте, а також відкритими плечима – на них акуратно вляглися тонкі бретелі.

Шанувальники помітили, що в області живота у Ірини є якесь збільшення. Можливо, вона теж вирішила народжувати в цьому році, як Катерина Репяхова, Катерина Осадча, Дар’я Квіткова та ще кілька зірок естради?

Тим більше, старші хлопчики вже підросли, а поки вік дозволяє, чому б і не отримати статус багатодітної сім’ї?

Ось що шанувальники пишуть в коментарях до фотографії Ірини Демічевої, дружини українського артиста Дмитра Монатика:

  • Ваааааай !!!!! Скасовуйте концерт! Лечу додому !!!!, – написав коханий чоловік Дмитро Монатік
  • Чарівна
  • красуня
  • Ірина, немов молода Софі Лорен. Мега жіночна

Відзначимо, вже багато років Дмитро Монатік одружений на красуні Ірині Демічевої. Вона народила йому синів. Ірина – не публічна людина. Але при цьому вона чудова мати і любляча дружина.

Незважаючи на те, що вона практично не дає інтерв’ю, Ірина все ж часто публікує фотографії в Інстаграм-акаунті, має там свою аудиторію, з якою тепло спілкується і відповідає на запити публіки.

Проте, Демічева вміє розділяти особисте і робоче, тому в її профілі годі й шукати інформації про якісь драмах або конфліктах з чоловіком – все строго особисте.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.