Як виглядає улюблена дочка гумористки Олени Воробей? Доросла і гарна

Олена Воробей - популярна в Україні та в Росії гумористка, яка не соромиться різних, навіть найбезглуздіших образів.

Вона любить жартувати, і що найважливіше – вміє це робити. Тому у Олени величезна кількість шанувальників. Однак крім творчості в житті Воробей є ще й особисте життя, і сім’я, яку вона любить, і якої нерідко хвалиться перед публікою.

54-річна гумористка Олена Воробей (Лебенбаум) поділилася фото з 18-річною дочкою Софією в день закінчення школи

Напередодні у Соні пройшов випускний, на якій прийшла зіркова мама. Обидві вони були одягнені в розкішні вечірні сукні за шалені гроші.

Фотозвітом з головного заходу в шкільному житті своєї доньки гумористка Олена поділилася в соціальній мережі Інстаграм.

Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії

Її дочка була одягнена в ефектне чорне плаття з відкритою спиною і відкритими плечима. Одна бретелька, усипана стразами і блискітками візуально підкреслила витягнуту шию дівчинки, вказала на її струнку фігуру, а також підтвердила дорожнечу наряду.

Олена Воробей відвідала випускний вечір своєї дочки в ніжно рожевому вечірній сукні з глибоким декольте і частково закритими плечима. Неймовірні красуні влаштували раптову фотосесію на пам’ять.

“Сонечко моє. Вітаю тебе з закінченням школи. Дуже важливий рубіж позаду. Пишаюся тобою, ти велика розумниця. Я всі ці 11 років була поруч, іноді голосніше, іноді тихіше, то тремтіла як гірська лань, то хвилювалася як волнушка в грибну пору . Навіть мотаючись з концертами по нашій неосяжній Батьківщині, я ні-ні та й влаштовувала тобі “телефонний гоп-стоп “, питаючи скільки буде двічі по два чотири? “,

– написала Олена.

Тим не менш, вона слізно підтримала свою вже таку дорослу дочку перед відкритим і важливим етапом – вибором спеціальності.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.