Скільки років офіційно одружені Олег Винник і Таюне: стало відомо, коли таємна дружина артиста пішла під вінець

Олег Винник і Таюне - найзагадковіша пара шоу-бізнесу, але від шанувальників нічого не приховати.

Олег Винник і Таїсія Сватко давно працюють разом: буквально зі старту кар’єри співака в українському шоу-бізнесі. Шанувальники вже давно запримітили, що Головний вовк країни то візьме за руку співачку, то непомітно обійме, подарує публічно букет.

Олег Винник з Таюне на концерті в Черкасах
Олег Винник з Таюне на концерті в Черкасах

Співак в інтерв’ю вже раз, що у нього є дружина і дитина, але імен їх не розкрив. Відомо, що з бек-вокалісткою Таїсією він познайомився під час навчання в Канівському музичному училищі. Артист навчався там в період 1990-1993 років. У фотоальбомі з навчального закладу збереглися знімки молодого Олега Винника ніжно обіймає мініатюрну блондинку.

Олег Винник і Таюне6 фото з випускного альбому
Олег Винник і Таюне: фото з випускного альбому

У 2018 ТСН з’їздила в рідне село Олега Винника і з’ясували, що нібито саме з Таїсією Сватко артист відгуляв своє весілля.

Олег Винник
Олег Винник

Наділа Таюне весільну сукню?

Незважаючи на розслідування популярного телеканалу, так і не вдалося дізнатися коли вів під вінець Таїсію Олег Винник.

Артистка ніде навіть не висловлюється з приводу свого сімейного стану та наявності чоловіка. Якщо придивитися, вона навіть не носить обручки.

Проте, у цієї пари є чому повчитися: музиканти працюють вже багато років разом і Таїсія саме та частина колективу Олега Винника, яка ніколи не покидала його. Навіть сольна кар’єра не стала приводом для того. що б піти з посади бек-вокалістки Головного вовка країни.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.