Любов Успенська розповіла, як в 16 років завагітніла від одруженого чоловіка: “Робили аборт на дому”

Любов Успенська відверто розповіла, як в підлітковому віці завагітніла від дорослого чоловіка.

Про це вона розповіла 27 червня в ефірі YouTube-каналу “Олена Друмев. Жіночий психолог “.

За словами артистки, в підлітковому віці вона дуже сильно полюбила дорослого чоловіка, який був одружений. Ці відносини обернулися ранньою вагітністю. Чоловік не став відмовлятися від дитини і пообіцяв допомагати їй фінансово. Однак сама Любов мамою ставати не хотіла, тому зважилася на аборт.

Любов Успенська дала відверте інтерв'ю
Любов Успенська дала відверте інтерв’ю

Оскільки вона тоді була неповнолітньою для переривання вагітності потрібна була згода батьків. Люба до останнього приховувала свій стан від рідних, тому прийняла рішення шукати підпільного лікаря, який зможе зробити їй аборт.

Любов звернулася до циганки-гінеколога на дому. Жінка зробила операцію без наркозу, а після цього співачка відправилася на концерт, де у неї відкрилася кровотеча.

Успенська визнається, що залишити дитину вона не могла, так як її сім’я мала дуже консервативні погляди. Пізніше про аборт дізнався батько Любові Успенської. Як згадала співачка, тоді він підняв на неї руку і бив ременем так сильно, що з рота пішла кров.

“Коли тато дізнався про це, то бив мене ременем так, що у мене з рота кров йшла. Мені пощастило, що перший аборт не був для мене згубним, потім я могла вагітніти і народжувати. Сьогодні багато дівчат не можуть стати мамами “, – заявила співачка.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.