Співачка Валерія показала величезні мішки під очима: не приховати сліди від пластики

Найчастіше чоловіка Йосипа Пригожина піклується про те, щоб вона у вигідному світлі виглядала перед фанатами, і вже тим більше фоловерів в Інстаграм.

Однак в перший день липня артистка виклала фото свого обличчя крупним планом, і знімок викликав багато запитань. По-перше, на зірці завдано легкий натуральний макіяж, але навіть він не приховує мішків під очима.

Валерія
Валерія

Мабуть, після народження внучки Селін сон пропав навіть у бабусі. По-друге, видно, що в області вилиць особа Валерії підозріло перетягнути.

Це наштовхує на думку про те, що жінка все ж робила пластичну операцію або хоча б підтяжку, щоб зупинити процес старіння шкіри.

По-третє, навіть незважаючи на ці недоліки, які не відразу кидаються в очі, знаменитість виглядає дуже акуратно і ефектно.

Ось що в коментарях до публікації Валерії пишуть фоловерів:

  • Дивно нормальна зовнішність без ковбас на губах, та й взагалі природно і натурально людина виглядає. Незвично і цікаво дивитися, око радіє
  • Що ви там все записуєте? Ваш голос ніде не чути давно вже!)
  • Очі найкрасивіші
  • Красива шикарна природна краса
  • Красива Ви в будь-який час доби

У Валерії на обличчі повсякденний макіяж з акцентом на очі. Видно, що фото жінка зробила на задньому сидінні в салоні автомобіля.

“Запис в студії в 11 ранку-справа непересічна, зате дуже бадьорить. Гарного всім дня, мої дорогі !!!! PS ЧИТАЮ КОМЕНТАРІ, І У МЕНЕ ІСТЕРИКА ПРОСТО.11Ч ЦЕ ОФІЦІЙНО УТРО, ВО СКІЛЬКИ Б ВОНО У КОГО НЕ починалося . І ЦЕ НЕ ЧАС МОГО ПРОБУДЖЕННЯ, А ЧАС ВОКАЛЬНОЇ ЗАПИСИ “,

– пише Валерія.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.