Максим Галкін показав, як його син Гаррі управляється на кухні: Пугачова з дитинства привчає дітей до праці

Гаррі Галкін зробив для улюбленого тата фірмовий салат з овочів.

У 2013 році російська співачка Алла Пугачова і шоумен Максим Галкін стали батьками чудових двійнят – Лізи і Гаррі. Діти вже стали справжніми улюбленцями публіки. Їх зіркові батьки часто публікують на своїх сторінках в соціальних мережах фото і відео маленьких спадкоємців.

Сьогодні, 2 липня, Максим Галкін в своєму Інстаграм-блозі показав теплиці, в яких його сім’я вирощує овочі та зелень. У кадр потрапив і Гаррі Галкін. Хлопчик шукав дозрілі огірки.

Скріншот Інстаграм-сторіз Максима Галкіна
Скріншот Інстаграм-сторіз Максима Галкіна

Максим і Гаррі зібрали овочі і вирушили на кухню.

Пізніше Максим оприлюднив відео, в якому зобразив свого сина за захоплюючим процесом. Гаррі готував салат по своєму фірмовим рецептом.

“Я тобі, папусенька, салат готую”, – зворушливо сказав Гаррі в відео.

Варто відзначити, що Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в розкішному 6-поверховому замку. Звичайно, у них багато помічників по будинку, які виконують всі необхідні обов’язки. Незважаючи на це, сама Алла Пугачова частенько ставати до плити і починає готувати разом зі своїми дітьми.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі з’явилися на світ за допомогою сурогатного материнства. Ініціатором завести дітей була Примадонна. Максим і Алла дуже люблять двійнят і присвячують їм весь свій вільний час. Вони дають їм престижне освіти і з дитинства розвивають у різних напрямках. 7-річні Ліза і Гаррі практично вільно розмовляють французькою, грають на музичних інструментах, вчаться хореографії та акторської майстерності.

Популярне

Схожі статті

Леся Нікітюк показала свій розкішний будинок, в якому живуть ії батьки: як виглядає житло, мама і тато зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з підписниками душевними моментами з поїздки додому – до Хмельниччини. Чим займається зірка екранів поза знімальним майданчиком?

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.