Дорослий чоловік Лізи Арзамасова Ілля Авербух вже почав скаржитися на те, що йому не вистачає часу на сім’ю

Єлизавета Арзамасова, яка прославилася завдяки ролі Галини Сергіївни в серіалі "Татусеві дочки ", чекає народження первістка з уже величезним животом.

Багатьох шанувальників напружує те, що її чоловік – це 47-річний фігурист. Мовляв, така велика різниця в віці може послужити причиною для розлучення в майбутньому, коли у них вже будуть діти.

Весілля Іллі та Лізи відбулася в кінці 2020 року, і до останнього моменту цей шлюб вважався ідеальним. Арзамасова викладала ніжні фотографії з зворушливими підписами, зізнавалася в коханні, а остаточним підтвердженням почуттів стала така швидка новина про вагітність актриси театру і кіно.

Зараз Ілля Авербух розповів про те, які перші проблеми виникли в їх парі

Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух
Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух

Через те, що карантин вніс корективи і в творчу індустрію, зараз зарплати багатьох артистів значно скоротилися. Багато акторів, співаків і телеведучі працюють тільки заради того, щоб якось виживати, не кажучи вже про те, щоб збирати на якісь серйозні покупки.

Тому Ілля Авербух змушений працювати більше, тому рідко з’являється вдома і мало бачиться зі своєю вагітною дружиною. Природно, обох партнерів це дуже засмучує.

“Коли є можливість працювати, ми повинні працювати. Це мій девіз. Якщо ти не будеш працювати, все розпадеться. Зараз мова йде не про заробіток, а про те, щоб встояти на плаву, продовжувати працювати і в цьому штилі утримати човен. Я вірю, що ми пройдемо пандемію і підемо вперед. Чи витримає той, хто утримає човен “,

– розповідає фігурист Ілля Авербух, якому дружина Ліза скоро народить дитину.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.