Як виглядали, чим займалися, коли і чому померли батьки Максима Галкіна

Максим Галкін, відомий як успішний гуморист, пародист і співак, народився в родині, яка завжди була для нього прикладом любові та гідності.

Батьки Максима з дитинства помітили творчі здібності сина і підтримували його прагнення стати артистом. Вони не скористалися впливовими зв’язками, вважаючи що їх талановитий син сам доб’ється успіху.

Батьки Максима Галкіна

Максим Галкин с родителями
Максим Галкін з батьками

Батько Максима – Олександр Олександрович Галкін, росіянин за національністю, був військовим, тому сім’я часто змінювала місце проживання. Він дослужився до звання генерал-полковник, очолював Головне автобронетанкове управління Міністерства оборони СРСР, з 1998 року протягом двох років був депутатом Державної думи РФ.

Про маму Максима, Наталію Григорівну Галкіну відомо, що вона була кандидатом фізико-математичних наук, старшим науковим співробітником Міжнародного інституту теорії прогнозу землетрусів і математичної геофізики.

Біда не приходить одна

Початок 2000-х було непростим для Максима. Творча кар’єра йшла вгору, його відносини з А.Пугачевою стали ближчими. Але біда прийшла в будинок його батьків – в 2002 році у віці 67 років від онкологічного захворювання помер його батько.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Мами Максима не стало через два роки після смерті батька, в 2004 році. Вона теж боролася з онкологією. Наталія Галкіна проходила лікування в Ізраїлі і померла у віці 69 років на Святій Землі в Страсну П’ятницю, напередодні найголовнішого єврейського свята Пасхи. Максим переконаний, що має значення де і коли помирає людина. Наталія Галкіна була єврейкою і знайшла смерть на історичній батьківщині.

“Ми з братом прилетіли в Ізраїль, коли сходив Благодатний Вогонь і відвезли маму до Росії в неділю і світле свято Великодня”.

Максим, як люблячий син, робив все можливе для лікування батьків, але доля розпорядилася по-своєму. Їх смерть була важким потрясінням для Максима. Тепер артист дбайливо зберігає все, що нагадує йому про людей, що подарували йому життя і свою любов.

Варто зауважити, що знайомством з Аллою Борисівною Максим зобов’язаний своїй мамі, яка дружила зі співачкою. У 1979 році Алла Пугачова відвідувала їх сім’ю. На той момент Максиму було лише 3 роки. Хіба могли батьки припустити в той час, що їх гостя стане в майбутньому головною жінкою для їх сина Максима. Подейкують, що незадовго до смерті матір дала їм своє благословення на шлюб.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.