Лідія Таран: топ-5 цікавих фактів про телеведучу, які вас здивують

Якщо ви дивитеся телеканал 1 + 1, то точно знаєте, що вічно усміхнена Лідія Таран - людина, без якого важко уявити випуски новин.

Вона завжди виглядає на висоті і мило посміхається. А всі новини, навіть найсумніші, з її вуст дуже приємно слухати.

У цій статті ми розповімо про факти, які ви могли не знати про улюблену телеведучу.

Лідія Таран
Лідія Таран

Автомобіль Лідії Таран – Мазда. У неї є власний кросовер, який вона купила кілька років тому. З тих пір їздить по столиці з комфортом. Однак якщо машина в ремонті, то може без проблем спуститися в підземку і доїхати до студії каналу на громадському транспорті.

Лідія Таран
Лідія Таран

У школі майбутня зірка новин на головному телеканалі країни прогулювала уроки, та й особливо високою успішністю не виділялася. Однак дуже любила читати, і вільний час проводила не тільки розпускаючи плітки з подружками, скільки читаючи книги в бібліотеці.

Спочатку Лідія Таран не любила журналістику. Батьки дівчинки, журналісти, багато часу проводили на роботі, і їй не вистачало їх уваги. Через це Лідія і не любила їх професію. Однак доля вирішила інакше.

Лідія Таран
Лідія Таран

Саме її прийняття цієї професії допомогло стати зіркою телеканалу вже в 21 рік. Саме в цьому віці Таран почала писати і читати новини, тому досвіду у неї зараз досить багато.

Лідія Таран – волонтер. У неї є власний проект “Здійсни мрію “, в рамках якого телезірка разом з іншими впливовими і багатими людьми допомагає здійснювати мрії маленьких українців, яким поставили важкий діагноз.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.