З кримінальної Одеси – в крісло судді “Х-Фактора”: доля Слави Фролової і куди вона пропала зараз

Якщо ви дивилися талант шоу "Х-фактор" або "Україна має талант", то точно пам'ятаєте ту красуню-блондинку, яка скромно сиділа в журі.

Якщо так, то вам точно буде цікаво чим зараз займається Слава Фролова та куди вона пропала після зйомок в талант-шоу.

Біографія Слави Фролової

слава Фролова
слава Фролова

Зараз жінці 45 років. За професією вона телеведуча. Доля у Слави дуже непроста – вона жила в одеських трущобах по сусідству з представниками кримінального світу. Тому у неї нерідко пропадали речі, але “кримінальні авторитети ” приносили маленькій дівчинці з косичками шоколадки і цукерки.

“І я навчилася їх не боятися, хоча довгий час у мене всередині все холоділо, коли зі мною розмовляв моторошним голосом громила в шрамах “,

– розповідала пізніше в одному зі своїх інтерв’ю шоу-діва.

слава Фролова
слава Фролова

Кримінальні авторитети допомагали дівчинці і її мамі робити якісь побутові завдання, які вони не могли виконати самостійно. Так би мовити, “допомога по сусідству “.

Саме через спілкування з цими представниками Слава винесла деякі важливі для себе риси – вміти тримати язик за зубами, бути спокійною і спокійно спілкуватися з співрозмовниками, навіть якщо вони тобі не подобаються.

“Я не зменшую кримінальної провини цих людей перед соціумом, але у всього є зворотна сторона “,

– додає Фролова.

Після закінчення школи Слава Фролова поступила до Києва на факультет режисури кіно і телебачення, а також влаштувалася в наймодніший на той час клуб країни “Динамо Люкс” як ведуча і арт-директор. Завдяки наполегливості, праці над собою в життя Слави прийшла слава, як би банально це не звучало.
Саме після того, як Фролова зайняла місце судді в талант-шоу на каналі СТБ, її почали впізнавати.

Жінка запевняє – її популярність – це все завдяки тому, що вона вміє правильно виділятися серед інших.

“Я неформал, антіконформіст, художник, фантазер. З мене не можна було вибити нічого, що хотіла б не тільки мама, але і всі інші, поки я сама цим не надихаюся. До мене регулярно застосовували термін ” некерована “,

– згадує Слава зі свого дитинства.

Слава Фролова
слава Фролова

Зараз жінка мало знімається на ТВ, більше зайнята сім’єю. Але шанувальники про неї точно не забувають і не забудуть.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.