Павло Зібров похвалився своїми великодніми писанками

Український співак Павло Зібров відзначає світле день Пасхи в близькому колі рідних. Щоб підняти собі настрій в свято на карантині він вельми оригінально прикрасив крашанки.

Павло Зібров — один з легенд української естради. Його “Хрещатик” відомий далеко за межами столиці, а для киян ця пісня стала одним з неофіційних гімнів міста.

Співак завжди відкритий до молоді і нових трендів. У минулому році він навіть виступав на музичному фестивалі Atlas Weekend, де його захоплено слухало молоде покоління.

Не відстає Зібров і від Інтернет-трендів — він є активним користувачем мережі Instagram. Він часто радує своїх підписників яскравими новими фото і відео свого особистого і творчого життя.

На Великдень співак похвалився своїми незвичайними крашанками — вони були міні-копією самого артиста, з пишними вусами і зачіскою.

За словами Павла, цю ідею втілила його дружина Марина, яка намалювала артиста на писанці. У підписі до фото Зібров привітав українців з Великоднем:

“Це свято ми поважаємо і любимо всією сім’єю, але цей Великдень ми проведемо вдома! Ми хочемо побажати здоров’я, щастя, любові і миру! Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно! Зі святом!”.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.