Юлія Меньшова прокоментувала смерть батька – Володимира Меньшова: Галкін, Висоцька та інші підтримали актрису

Сьогодні, 5 липня, стало відомо, що пішов з життя легендарний режисер Володимир Меньшов.

Чоловіка не стало на 82-му році життя. Причиною смерті стала коронавірусна інфекція, якою він захворів в кінці червня. Тиждень тому Володимир Меньшов був госпіталізований в одну з московських клінік з діагнозом двостороннє запалення легенів. Тоді медики відзначали, що захворювання протікає в легкій формі.

Дочка Володимира Меньшова Юлія прокоментувала смерть батька в соціальних мережах. Вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі серію знімків батька і залишила коротку підпис.

“Усе. Все … все … “, – написала Юлія Меньшова.

Під постом буквально відразу набралося багато коментарів від людей, які висловлюють свої співчуття родині. Слова співчуття написали і багато відомих знаменитостей.

“Юля, прийми найглибші співчуття від всієї нашої родини! Ця втрата для всіх нас “, – написав чоловік Алли Пугачової Максим Галкін.

“Юлечка. Велика втрата. Співчуваю “, – написала співачка Наталія Подольська.

“Найглибші співчуття”, – написала актриса Юлія Висоцька.

Нагадаємо, Володимир Меньшов з 1961 року займався кіномистецтвом. За фахом чоловік був актором, але своє покликання знайшов саме в режисурі.

Володимир Меньшов
Володимир Меньшов

Він отримав всесвітню популярність в 1981 році, коли його фільм “Москва сльозам не вірить ” отримав премію “Оскар ” в номінації “Кращий фільм іноземною мовою “. Також величезну популярність отримав ще один фільм Меньшова – “Любов і голуби ” (1984 рік).

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.