Зірка серіалів “Кріпосна” і “Спіймати Кайдаша ” Тарас Цимбалюк таємно одружився

Відомий український актор і учасник "Танців з зірками" Тарас Цимбалюк таємно одружився на своїй коханій Тіні Антоненко.

До цього вони зустрічалися три роки. Про укладення шлюбу повідомила новоспечена дружина Цимбалюка. Дівчина опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото, на якому молодята позують за столом на тлі гір в халатах з написами Mr. Tsymbaliuk та  Mrs. Tsymbaliuk.

Тарас Цимбалюк з дружиною
Тарас Цимбалюк з дружиною

“Вийшла заміж за кращого хлопця на світі. 03.07.2021 – рівно 3 роки нашим відносинам і відтепер день нашого одруження. Відзначили в колі найближчих і рідних, далеко від світського Києва. Мій улюблений Тарас, щаслива бути твоєю дружиною. Великого плавання нашому кораблю під назвою “сім’я”! “, – написала Тіна Антоненко в своєму Інстаграм-блозі.

Варто зазначити, що Тарас Цимбалюк зробив пропозицію Тіні в ефірі програми “Танці з зірками”.

Користувачі Мережі засипали молодят привітаннями в коментарях.

“Мої вітання. Щастя вашій родині і взаєморозуміння “,” Тіночка! Від щирого серця вітаю! Бережіть свій Рай! Множте любов! “,” Такі чудові! вітаю вас! “,” Щастя вашій родині “, – пишуть коментатори.

До слова, про дружину Тараса Цимбалюка відомо, що вона майстер макіяжу, стиліст і фотограф з Києва.

Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною
Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк – відомий український актор театру і кіно. Йому 31 рік. Фільмографія молодого актора налічує 66 ролей в кіно. Найбільшу популярність йому принесли ролі у фільмах “Спіймати Кайдаша” і “Кріпосна”.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.