Настя Каменських на Голосі країни 10 розповіла свою правду про учасників і показала гарні ноги

Між тренерами десятого сезону Голосу країни триває боротьба за цікавими і сильними вокалістам. Поки кращих з кращих захопили до себе Потап і Настя.

Під час останнього випуску в команду Потапа і Насті Каменських потрапили відразу п’ять яскравих учасників.

Тренер Голосу країни Настя Каменських
Тренер Голосу країни Настя Каменських

 "" ""

Настя Каменських розповіла журналістам, яких учасників хоче бачити в команді:

Я – артист, тому вмію оцінювати вокальні дані людини і по голосу відчуваю людини на сцені, його енергетику вже з перших ноток, з перших секунд. Для мене дуже важливо, щоб учасниця або учасник був бійцем і міг боровся за свою мрію, а я готова бути поруч в такому випадку.

Селфі з учасником Голос країни
Селфі з учасником Голос країни

Попереду ще дуже багато роботи – і у приватників, і у тренерів. Настя Каменських запевнила, що вони готові посилено працювати.

У команді Каменських і Потапа вже є цікаві особистості, серед них ресторанна співачка Альона Крутієнко, спортсмен і футболіст Вахтанг Вахтагішвілі, розробник ігор Макс Перепелиця, пампушка Маріам Жорданія і актриса Марія Кондратенко, відома за серіалом “Школа”.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: На Голосі країни-10 заспівала хрещениця Лідії Таран, яка пережила інсульт

Вокальне шоу Голос країни 10 виходить по неділях.

Нагадаємо, скоро на телеканалі «1 + 1» відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного шоу «Розсміши коміка» з оновленим суддівським складом. Головна інтрига дня, хто буде вести проект разом з Євгеном Кошовим.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.