Екс-солістка “ВІА Гри ” вперше показала обличчя дочки (ФОТО)

Мережа вперше побачила зіркову дитину Софійку — у батьків підростає нереальна красуня!

Санта Дімопулос — красива брюнетка, яка закохує в себе одним тільки виглядом. При цьому дівчина має безліч досягнень і захоплень. Вона була учасницею української “Фабрики зірок 3”, продюсером якої був Костянтин Меладзе. Саме він у 2011 році запросив дівчину в легендарну жіночу групу “ВІА Гра” на місце Надії Мейхер.

На жаль, в колективі Санта не затрималася більше року — пішла в самостійне плавання. Артистка також досягла успіху у спорті — вона стала чемпіонкою світу з фітнесу в тому ж 2011 році.

Санта Димопулос
Санта Дімопулос

Особисте життя Дімопулос теж було різноманітним. Вона перебувала в цивільному шлюбі з ведучим Андрієм Джеджулою, якому народила сина. Пізніше у неї були фіктивні відносини з київським бізнесменом. А в 2015 вона знову обмінялася обручками з власником спортивних клубів Ігорем Курченком.

Через 4 роки у пари народилася дівчинка Софія. У квітні дівчинці виповнилося 7 місяців, і її зіркова мама вирішила познайомити світ зі своєю дочкою. Дімопулос поділилася фотографією Софії на своїй сторінці в Instagram. Підписники відзначили, що дівчинка — дійсно красуня.

“Знайомтеся, принцеса Софія. Правда ми схожі, як дві краплі води?” — жартівливо підписала фотографію Санта.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.