Микита Добринін і Даша Квіткова розповіли, як назвали сина: дуже незвичайне ім’я

13 липня шоумен Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова стали батьками. У подружжя народився хлопчик.

Малюк зростом 56 см і вагою 3760 г з’явився на світ в 9:51 ранку. Микита Добринін і Даша Квіткова не можуть натішитися своєму щастю і вже звикають до статусу батьків.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином

Сьогодні, 14 липня, молодий батько Микита Добринін розсекретив ім’я свого сина. Хлопчика назвали могутнім і рідкісним ім’ям Лев.

Про це Микита повідомив в своєму Інстаграм-акаунті.

“Даша умножила нашу любов на 1000000. Проникаюсь найсильнішою повагою до кожної жінки, яка пройшла цей непростий етап, пологи. Космічно радий нашому красеню. Лев. Ти наша сила, наше серце і щастя кожного дня. Особливо нова сила любові. “, – написав чоловік в своєму Інстаграм-блозі.

Користувачі Мережі тут же почали обговорювати ім’я, яке дали батьки малюкові в коментарях.

“Лев – дуже красиво”, “Яке гарне ім’я і сім’я! Будьте щасливі “,” Вітаємо з народженням сина! Дуже красиве ім’я “,” Красиво назвали “, – пишуть коментатори.

Варто зазначити, що справжнє ім’я Микити Добриніна – Владислав Вакулович. Повне ім’я новонародженого малюка буде звучати так: Вакулович Лев Владиславович.

Нагадаємо, шоумен Микита Добринін і модель Даша Квіткова стали парою завдяки романтичному шоу “Холостяк”. Вони зіграли пишне весілля 12 серпня 2020 го, хоча розписалися раніше – 20 травня. А в січні 2021 року ці фірми повідомили шанувальникам, що очікують первістка.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.