“Татусева донька” Ліза Арзамасова показала величезний живіт на останньому місяці вагітності: скоро народить

Зірка серіалу "Татусеві дочки" Ліза Арзамасова в очікуванні первістка. Актриса народить малюка вже цього літа.

Про роман молодої актриси Лізи Арзамасова і фігуриста Ілля Авербуха стало відомо влітку 2020 го, коли вони потрапили в об’єктив камер папараці, сидячи в ресторані. Між закоханими величезна різниця у віці – 22 роки. За плечима фігуриста один несформований шлюб і 16-річний син, який залишився жити з батьком після розлучення батьків. Однак це не завадило Авербуху і Арзамасовій одружитися.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля

Вони уклали шлюб в кінці грудня 2020 року, що стало справжньою несподіванкою для всіх шанувальників “татової доньки”. Як виявилося, одружилися закохані не просто так. Уже в квітні цього року Арзамасова показала значний животик і зізналася, що вагітна.

Ліза не назвала точну дату пологів, але зізналася, що малюк з’явиться на світ вже влітку.

Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом
Єлизавета Арзамасова

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз дівчина опублікувала відео, в якому показала, як зараз вона виглядає. Ліза була одягнена в легкий білий сарафан, який відмінно підкреслив її вагітний животик. Свій образ актриса доповнила капелюшком. Помітно, що майбутня мама прямо світиться від щастя.

Ліза Арзамасова: скріншот Інстаграм-сторіз актриси
Ліза Арзамасова: скріншот Інстаграм-сторіз актриси

Нагадаємо, якийсь час назад Ліза Арзамасова розповіла, що довго в декреті вона сидіти не збирається.

“Я йду в декретну відпустку рівно на три місяці – червень, липень, серпень. А у вересні в мене вже починаються спектаклі “, – написала Ліза в своєму Інстаграм-блозі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.