Юлія Леус вперше показала обличчя дочки від Андрія Джеджули: стало зрозуміло на кого насправді схожа дитина

Андрій Джеджула і Юлія Леус публічно з'ясовують стосунки. Але навіть ці сімейні сварки не заважають жінці насолоджуватися материнством.

Ім’я Андрія Джеджули пов’язано не тільки зі сценічним творчістю, а й з сімейними драмами. Про його розлучення з першою дружиною, Сантою Дімопулос НЕ усі говорили тільки ледачий. Тепер новий скандал – шоумен публічно з’ясовує стосунки з нинішньою дружиною Юлією Леус.

Пара вже була в центрі уваги через те, що жінка на своїй сторінці в Інстаграме розповіла, як у неї мало не стався викидень через сварку з рукоприкладством.

Загальним дитині таки судилося з’явитися на світло і недавно Юля показала, як виросла її донечка.

Дівчинку звати Аделіна. Фотографією жінка вирішила поділитися на честь свого Дня народження – Леус виповнилося 35 років.

“Вона мій подарунок, який зробила собі сама, свою маленьку копію “, – емоційно написала Юлія.

Дійсно, дівчинка дуже схожа на свою маму: блакитноока, світловолоса і така ж улибашка! Папа ж дівчинки – навпаки: темноволосий, кароокий. Можливо малятко ще зміниться, адже часто блакитний колір очей з віком у дітей стає коричневим.

З чого почався публічний скандал?

Відносини сім’я з’ясовує на очах у всіх фанатів. На своїх Інстаграм-сторінках пара в деталях розповідає про те, як протікає у них сварка.

Відомо, що Юлія розповіла у себе в сторіз про абьюз з боку чоловіка. Відповідь надійшла негайно і публічно. Андрій порадив дружині звернутися в поліцію.

Так само був ще один епізод у житті подружжя: Юлія поїхала на кілька днів з дитиною, а Андрій заявив, що жінка безвісти пропала.

Юля Леус

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.