Анатолій Анатоліч став батьком втретє і розсекретив ім’я дитини: перші фото з пологового будинку

Український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч став батьком втретє. У нього народився син, якого назвали Нілом.

Довгоочікуваний хлопчик з’явився 20 липня. Про це повідомив телеведучий в своєму Інстаграм-блозі.

“Любі наші друзі і мої хороші підписики. У перших рядках свого листа поспішаю повідомити, що ми з Юлою стали батьками втретє. Сьогодні, 20 липня, о 13:13 з вагою 4060 кг і зростом 55 см у нас з’явився син Ніл! Гарний, розумний і з хорошим почуттям гумору. Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів.

Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Про те, яка ти ще, я постійно тобі нагадую, а ось сьогодні остаточно переконався ще й в цьому. Спасибі партнерських пологів. “, – написав у своєму Інстаграм-блозі телеведучий, додавши фото з дружиною і новонародженим сином.

Нагадаємо, дружиною Анатолія Анатоліча є Юлія Бойко, прес-секретар Світлани Лободи. Подружжя виховує двох дочок – 10-річну Алісу і 8-річну Лоліту.

До слова, за тиждень до пологів Анатолій Анатоліч подарував своїй дружині дуже дорогий подарунок на знак подяки за сина. Чоловік купив дружині автомобіль Mercedes-Benz G-клас, іноді іменований G-Wagen (Гелендваген) або просто Гелік- повнорозмірний позашляховик. Вартість такого автомобіля в Україні становить близько 4 мільйонів гривень.

Анатолій Анатоліч подарував дружині автомобіль за 4 млн гривень

 

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.