Семирічного сина Стаса П’єхи госпіталізували в лікарню з численними травмами: на хлопчика напали

19 липня в одну з клінік Санкт-Петербурга був госпіталізований 7-річний син Стаса П'єхи.

Як повідомляє видання ” Стархіт ” сім’я Стаса П’єхи стала жертвою нападу з боку сусідів по котеджному селищу.

Останні пару тижнів син Стаса П’єхи Петро разом зі своєю мамою Наталею відпочивали в котеджному селищі. В сосідньому особняку в цей час проживала дружина відомого футбольного судді Владислава Безбородова з трьома дітьми. 7-річний Петя подружився із середнім сином з тієї сім’ї. Однак це чомусь не сподобалося мамі того хлопчика. Жінка голосно перед 7-річним Петром попросила сина більше не спілкуватися з П’єхою-молодшим. Очевидно, пише видання, Петя образився і встромив олівець в надувний басейн.

Син Стаса П'єхи з мамою Наталею
Син Стаса П’єхи з мамою Наталею

“Коли Безбородова це виявила, то нагрянула до сусідів без запрошення розбиратися: схопила маленького Петю за руку і з усієї сили жбурнула на землю”, – розповів “СтарХіту” очевидець події.

В результаті маленький Петя отримав численні травми. У хлопчика зафіксували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забій грудної клітки зліва, забій лівого стегна.

Виписка з медичної карти 7-річного Петі
Виписка з медичної карти 7-річного Петі

Відомо, що Стас П’єха вже звернувся до адвоката і має намір домогтися порушення кримінальної справи проти жінки, яка завдала каліцтва її синові. На щастя, свідки конфлікту записала, як сусідка П’єхи визнається в нападі.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.