Сказали дякую і розкритикували: бізнесмен допомагає нужденним під час карантину

Бізнесмен Ігор Торгонський допомагає українським нужденним сім'ям під час пандемії.

Чоловік разом з організатором Anna Kashka забезпечує соціально-незахищених односельчан продуктами. Перша така акція відбулась 31 березня. 13 сімей села Нові Петрівці безкоштовно отримали харчі від бізнесмена.

Про це повідомив сам Ігор Торгонський на своїй сторінці у Фейсбук.

Після публікування такої інформації люди швидко відреагували в соціальній мережі. Більшість подякувала бізнесмену за те, що він турбується про тих, кому зараз скрутно. Світлана Самойленко, яка отримала такий презент, прокоментувала:

Але не всі оцінили таку допомогу. Деякі українці гостро висловились з приводу такої акції: «Вибори на носі. Гречка пішла в хід. Соціально-незахищені були завжди, новопетрівський соццентр підпорядкований сільраді весь час допомагає нужденним, а  тут раптом скільки благодійників нарисовалось», «Показуха. Справжнє добро анонімне».

Критику Ігор Торгонський сприйняв мужньо, і відповів усім недоброзичливцям наступним постом:

Попри негативні коментарі, позитиву у цій ситуації все-таки більше. Люди підтримали акцію Ігоря Торгонського, і вони щиро вдячні за таку людську доброту: «Игорь, хоть и трудно узнать лицо под маской, но узнаю тебя, как человека. Дай Бог тебе здоровья».

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.