Ектор Хіменес-Браво розповів зворушливу історію про те, як йому довелося піти з дому: все через батьків

Ектор Хіменес-Браво - знаменитий кухар, чиє ім'я відоме всьому світу. Виявляється, шлях до слави цієї зірки був тернистий.

Ектор Хіменес-Браво – обличчя українського шоу “Майстер-шеф “, відомий кухар, за чиї книги боролися домогосподарки. Зараз кулінар – авторитетна особистість в нашому шоу-бізнесі, з ним хочуть укладати рекламні контракти, запрошують на світські заходи. Але такий життя зірки була не завжди.

Микола Тищенко, Тетяна Литвинова і Ектор Хіменес Браво
Микола Тищенко, Тетяна Литвинова і Ектор Хіменес-Браво

Своєю зворушливою історією Ектор поділився на сторінці в Інстаграме. Виявляється, що Хіменес-Браво народився в досить бідній сім’ї. Він був наймолодшим, і поки його брати і сестри отримували освіту, йому доводилося допомагати матері на кухні. Такий досвід він прийняв з вдячністю, адже зрозумів, що кулінарія – це його покликання. Але вибір сина не прийняли батьки. Бути кухарем під час юності Ектора – означало бути бідняком.

“… Вони (батьки) дуже негативно сприйняти мій вибір і сказали, щоб я сам заробляв собі на життя, це змусило мене піти з дому.

Просто в ті роки, кухар вважався поганий професією, гірше нікуди. Так як тепер я не жив з батьками, я зняв куточок і матрац, на якому тільки спав “, – поділився своєю історією головний шеф телеканалу СТБ.

Після поневірянь, юнакові вдалося вступити в кулінарну академію. Із сотень бажаючих навчатися кухарському мистецтву, вибрали саме Ектора. Допоміг йому відмінно написаний тест, а так само практика в готелі.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.