Олена Кравець розповіла, що змусило її вийти на сцену на милицях: “Я ще ніколи так не відчувала себе “

Олена Кравець переживає непростий період в житті: вона зламала ногу, але роботу не кинула.

З Оленою Кравець 1 липня сталася біда: артистка зламала ногу. Сталося все досить несподівано. Зірка збиралася на роботу і, надягаючи штани, невдало впала.

Проте, навіть така проблема не зупинила Кравець від зйомок. На черговому концерті “Вечірнього кварталу ” артистку побачили на сцені в гіпсі. Навіть диван принесли Олені для зручності.

Олена Кравець

Шанувальники високо оцінили професіоналізм зірки і нарекли її справжньою артисткою. Але своїми емоціями з приводу виступу Олена змогла поділитися тільки з Катею Осадчою. Знаменитість вперше розповіла, чого їй коштувало виступити в такому стані.

За словами Олени, вона не може собі дозволити більше пропускати виступу колективу. Справа в тому, що в минулому році їй не вдалося вийти на сцену з-за коронавируса, а раніше, 5 років тому, декрет мало не поставив хрест на кар’єрі.

“Ну що ж таке, що ж ти за актриса така? Я ще ніколи так не відчувала себе, ніколи не виходила на милицях на сцену. В колясці мій персонаж виїжджав, але на милицях немає, все колись буває вперше і, дай Бог, в останній раз “, – коментує зірка.

До речі, Олена працює зараз над ще одним проектом. Вона стала ведучою шоу “Твій день “. Саме там вона вперше і повідала про свою біду з ногою. Колеги пообіцяли чекати актрису. Відмовлятися і там від роботи в ім’я хвороби Кравець не планує.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.