Як живе бездітна Лайма Вайкуле: подружка Пугачової так і не стала мамою

Близькість до природи, спокій, можливість сховатися від сторонніх поглядів, - таким Лайма Вайкуле бачить ідеальне для себе житло.

Цим побажанням і відповідає її будинок в найпрестижнішому районі Юрмали на березі Ризької затоки. Двоповерховий будинок співачки – одна з місцевих визначних пам’яток, біля якого раніше навіть зупинялися туристичні автобуси. Пізніше це заборонили, і цілком обгрунтовано. В Юрмалі не дозволяють ставити високі паркани, а з другого поверху автобуса легко можна заглянути в двір і порушити приватність зірки.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Білий нейтральний особняк з терасою оточений дуже красивим і доглянутим садом. Всі рослини – і квіти, і дерева, артистка вибирає і купує сама. За садом доглядає садівник. Дерева завбачливо посаджені так, щоб з сусідніх ділянок двір не проглядався. Сам будинок будувався кілька років. В інтерв’ю Каті Осадчій співачка розповіла, що їй було дуже цікаво спостерігати за будівництвом і вносити в початковий проект деякі зміни.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Біля будинку є галявина, невеликий басейн з рибками, фонтан у вигляді душа, місце для паркування автомобілів. Двір прикрашають кілька бронзових фігур кішок – це подарунок. Співачка віддає перевагу собакам.

Великі вікна будинку артистки дозволяють милуватися природою. Адже головне в будинку – вид з вікна, каже Лайма. На першому поверсі знаходиться вітальня, яка переходить в їдальню, кухня і бар. На другому поверсі розміщені спальні, ванна, вбиральня. Поверхи з’єднані між собою дизайнерської гвинтовими сходами з прозорими сходами та поручнями. Трохи особняком розміщена в будинку студія для репетицій і звукозапису, поєднана з плавальним басейном і місцем для тренажерів. З цього приміщення можна потрапити в баню – суху сауну.

Інтер’єр будинку розроблявся архітектором, але потім співачка внесла деякі корективи згідно зі своїм смаком. Стильний, лаконічний і скромний дизайн приміщень витриманий в білих тонах з рідкісними яскравими плямами. Меблі для дому була виготовлена за індивідуальним замовленням в Ризі. Лайма любить, щоб нічого в навколишньому середовищі не дратувало. Про це вона розповіла в інтерв’ю Ірині Шихман. У будинку все створено для зручності співачки, її цивільного чоловіка і собак, які проживають з ними.

Крім садівника у артистки є ще помічниці по будинку і керуючий. Кухарі немає, хоча Лайма зізналася, що готувати не любить і не готує. У разі необхідності їжу вона замовляє в ресторані.

У Москві квартири у співачки немає. Якщо вона приїжджає в російську столицю, то зупиняється в готелі. А вдома в Юрмалі Лайма настільки спокійно і комфортно, що навіть в довколишній ліс вона виходить нечасто – хіба що вигуляти собак.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.