“Вагітна? “: Юля Зайка зізналася, чому так швидко вийшла заміж за Богдана Юсипчук

26 липня фіналістка "Холостяка" Юля Зайка вразила шанувальників несподіваною новина: вона вийшла заміж за ведучого програми ЖВЛ на телеканалі "1 + 1 " Богдана Юсипчук.

Кадрами з торжества дівчина поділилася в своєму Інстаграм-блозі. Юлія опублікувала кадри з весілля, на якому вона у весільній сукні демонструє обручку поруч з нареченим.

Пізніше Юлія опублікувала відео, де показала весільну церемонію, гостей та святковий торт. Незважаючи на все це, публіка сумнівається, що весілля було справжнім.

По-перше, про відносини Зайчика і Юсипчука раніше нікому не було відомо, а по-друге, публіка помітила, що на власному весіллі наречений і наречена не виглядали закоханими. Вони практично не цілувалися і здавалися чужими один одному.

Фото з весілля Юлії Зайчика і Богдана Юсипчук
Фото з весілля Юлії Зайчика і Богдана Юсипчук

Щоб розвіяти всі сумніви публіки, Юля вирішила відповісти на їхні запитання. Так, в своїх Інстаграм-сторіз вона запевнила, що влаштувала весілля не для того, щоб її ревнував “Холостяк” Михайло Залівако.

Скріншот Інстаграм-сторіз Юлі Зайчика
Скріншот Інстаграм-сторіз Юлі Зайчика

“Наші шляхи з Мішею розійшлися вже давно. Я вдячна за всі уроки, які пройшла разом з ним. Думаю, він щасливий в своїх відносинах. Це означає, що його вибір був правильним. Для кожної людини в світі є своя людина “, – заявляє Юлія.

Також деякі користувачі Мережі запідозрили, що причиною необдуманого весілля могла стати вагітність нареченої. Однак Юлія заявляє, що вона не вагітна.

Скріншот Інстаграм-сторіз Юлі Зайчика
Скріншот Інстаграм-сторіз Юлі Зайчика

Також Юля зізналася, що рішення вийти заміж було дуже спонтанним і вони з Богданом вирішили все за 3 дні.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.