Як виглядає син і внук Михайла Поплавського? Співаючий ректор показав спадкоємця в своєму новому кліпі

Співаючий ректор Михайло Поплавський зняв свого єдиного онука в новому кліпі на пісню "Сину мій ".

Михайла Поплавського публіка знає, як виконавця веселих і завзятих пісень “Сало”, “Юний Орел”, “Варенички”. Цього разу Михайло вирішив здивувати своїх шанувальників і випустив одразу 2 кліпи на ліричні пісні “Батько” і “Сину мій”.

Головним героєм в кліпі “Сину мій” став онук Поплавського Єгор. Він зіграв свого батька і сина Михайла Поплавського Олександра в дитинстві. У відеокліпі Михайло Поплавський вирішив показати любов до свого сина.

“Кліп ” Сину мій “особливий для мене. Це був акторський дебют мого внука. Його емоції – справжні, щирі та світлі. Це гімн усім синам України! “, – прокоментував свою роботу Михайло Поплавський.

Що відомо про сина Михайла Поплавського?

Олександр Поплавський – єдина дитина ректора Київського Інституту культури. Він абсолютно не публічна людина і далекий від сцени. Проте одного разу про нього писали всі ЗМІ.

Весілля сина Поплавського Олександра. Поруч з Михайлом - дружина Людмила
Весілля сина Поплавського Олександра. Поруч з Михайлом – дружина Людмила

У 2008 році Олександр Поплавський потрапив в серйозне ДТП. Він влетів у стовп на великій швидкості. На той момент синові Поплавському не було ще й 30 років. Чоловік переніс 5 операцій і тривалий курс реабілітації.

Однак все вже в минулому. Зараз чоловік займається власним бізнесом, у нього красуня-дружина і маленький син. До слова, дружина молодшого Поплавського теж не невідома українцям. У 2019 дівчина представила Україну на конкурсі краси в США.

Син Поплавського Олександр (праворуч) з дружиною Аліною (посередині) і Катею Осадчою (зліва)

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.