Творчий і життєвий шлях Олександра Буйнова, кращого друга Пугачової

Кучерява шевелюра і незмінні окуляри - без них важко уявити відомого виконавця Олександра Буйнова.

Він завжди стильний, підтягнутий, харизматичний і усміхнений. Його трохи надтріснутий голос добре впізнаваний досі, але ж в 2020 році співак відзначив свій 70-річний ювілей.

Творчий шлях

Олександр Буйнов
Олександр Буйнов

Музичний талант Олександру дістався від матері, яка була професійним музикантом. Популярність прийшла до співака, коли він працював в “Веселих хлопцях” з Олександром Глизіним. Буйнов об’їздив з групою не тільки СРСР, а й ряд країн за кордоном. Набравшись досвіду в плані організації концертів, Буйнов став художнім керівником створеної ним групи “Ріо”. У 90-і роки його пісні транслювалися на провідних каналах, а зали зустрічали виконавця оваціями. Його популярність була на піку. “Падає листя”, “Порожній бамбук”, “Капітан Каталкін” і багато інших пісень виконавця знають і пам’ятають донині.

Удосконалюючи свою освіту, в 1992 році співак закінчив режисерський факультет ГІТІСу. Він не раз організовував гастрольні тури, сам їх режисирував.

Особисте життя

Олександр Буйнов в лікарні
Олександр Буйнов

Любовних романів у нього було чимало. Свою першу дружину Любов Вдовіну він зустрів, служачи в армії. Їх шлюб недовго проіснував і розпався через побутової невлаштованості. Другою дружиною Олександра стала Людмила, яка завагітніла від співака. За джентельменськи Олександр узаконив їх відносини і в сім’ї з’явилася дочка Юля. Але життя без любові, постійні гастролі, зради чоловіка зробили їх сімейне життя, за словами Олександра, схожою на індійське кіно зі сльозами і розбірками. Коли Юлі було 12 років, Буйнов все ж пішов з сім’ї до третьої дружині Олені. Вона стала для Олександра тією жінкою, яку чоловікові дано зустріти в житті лише один раз. Саме з нею Буйнов став одним з відомих співаків на нашій естраді і знайшов справжнє щастя.

До речі сказати, під час роботи в “Веселих хлопцях”, співак був закоханий в Аллу Борисівну, як зізнався сам співак, вони навіть один раз цілувалися. Їх дружні стосунки збереглися до цих пір і сьогодні Буйнов з дружиною бажані гості в сім’ї Пугачової.

Олександр Буйнов зараз

Олександр Буйнов
Олександр Буйнов

За час своєї творчості співак випустив 13 дисків, він як і раніше вважається класиком вітчизняної естради, регулярно виступає на різних заходах і концертах.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.