Старшу доньку Євгена Кошового не впізнали шанувальники: дівчинка виросла і змінилася

13-річна донька Євгенія Кошового Варя з'явилася в ефірі "Improv Live Show ". Дівчинку впізнали не всі, так як вона подорослішала і сильно змінилася.

Євген Кошовий не тільки шоумен і відомий комік зі студії “Квартал 95”, а ще і люблячий чоловік і турботливою батько. У нього є 2 дочки: Варвара, якій 13 років і Серафима, якій 6 років.

Старша Варвара вже давно є медійною особистістю. Ще у віці 8 років дівчинка прийшла на програму “Розсміши коміка” і виграла 20 000 гривень. Після цього Варя двічі брала участь в проекті “Голос. Діти “, виступила в шоу” Ліга сміху “і знялася у фільмі” Папа рулить “.

Варвара Кошова
Варвара Кошова

13-річну Варю багато хто знає в обличчя. Однак недавно шанувальники Кошового не впізнали його дочка в новому шоу. Дівчинка з’явилася в ефірі “Improv Live Show ” разом зі своїм зоряним батьком. Варя змінила зачіску і подорослішала.

Е
Євген Кошовий з донькою Варею в ефірі Improv Live Show

Користувачі Мережі відзначили, що Варвара змінилася до невпізнання: дівчинка виросла і стала справжньою красунею.

Євген Кошовий з донькою Варею в ефірі Improv Live Show

Нагадаємо, не так давно Варвара Кошова дала відверте інтерв’ю, в якому зізналася, що має проблеми з однолітками. Дівчинка піддається регулярному буллінгу в школі. За словами Варі, однокласники називають її батька клоуном і звинувачують її в тому, що нібито саме батько платить за те, щоб Варя з’являлася в різних шоу. Через це дівчинка навіть хотіла кинути школу.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.