Сестра Захура в лікарні: співачка Камалія розповіла, чому її чоловік не святкує свій День народження

Першого серпня свій День народження святкує мільярдер і підприємець з Пакистану Мохаммад Захур. В Україні він відомий як чоловік співачки Камалії.

Цікаво, що саме завдяки Камалії Захур відвідує так багато світських заходів і є популярним в колах шоу-бізнесу. Його дружина Наталя Шмаренкова, вона ж Камалія, часто публікує спільні фото в Інстаграм-профілі. І така подія, як День народження чоловіка вона явно не могла пропустити.

На честь такого світлого свята жінка опублікувала колаж зі спільних сімейних фотографій, а також написала, як сильно любить свого чоловіка.

“Дорогий наш татусь, вітаємо! Я вдячна Богу, що подарував мені тебе! Я вдячна долі, що ти став моєю половинкою! Ти – найкращий в світі чоловік, найкращий в світі тато! Ти – наша опора, підтримка, захист. ми тебе дуже-дуже сильно любимо “,

– висловилася українська артистка.

“Невичерпної тобі енергії, здоров’я, сили, терпіння, удачі в бізнесі! Я все зроблю, щоб ти був найщасливішою людиною в цьому світі! Спасибі, що робиш все для нашого щастя! З Днем народження, дорогий “,

– уточнила Камалія.

Однак артистка повідомила і плачевний звістка – сестра Мохаммада Захура на даний момент знаходиться в лікарні. У неї важка форма ковіда, тому чоловік відмовився від святкувань.

Нагадаємо, що у Мохаммада Захура і Камалії є двоє спільних дітей. Це двійнята Арабелла і Мірабелла. Батьки приділяють багато часу їх вихованню і розвитку.

Тому шанувальники сім’ї очікують, що дочки стануть такими ж представниками шоу-бізнесу, як і їх талановита мама.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.